Kód oboru: 29 - 51 - H / 01
Délka a forma studia: Tříleté denní studium
Zakončení studia: Závěrečná zkouška - výuční list
Dosažené vzdělání: Střední vzdělání s výučním listem
Požadavky: Zájem o zvolený obor, vstupní lékařská prohlídka
Přihlášky: do 20. 2. do systému DIPSY, nebo řediteli SŠGS pro I. kolo PŘ
Přijímací řízení: Přijímací zkoušky se nekonají, lze přijmout i žáka, který ukončil ZŠ v nižším než 9. ročníku
Předměty v oboru:
ČJ, NJ nebo AJ, ZSV, ZPV, Matematika, Literární výchova, TV, Informační a komunikační technologie, Ekonomika, Technologie výroby piva, Technologie výroby sladu, Hodnocení piva a sladu, Mikrobiologie, Stroje a zařízení, Odborný výcvik.
Dosažené vzdělání: Střední vzdělání s výučním listem
Náklady na studium: Studium v teorii i praxi bezplatné
Další informace:
Vhodné pro dívky i chlapce. Praxe ve smluvních pivovarech a minipivovarech, jistota uplatnění na trhu práce.
Charakteristika oboru Výrobce potravin- Sladovník pivovarník (Pdf)
Učební plán ŠVP obor Výrobce potravin - Sladovník pivovarník (Pdf)
Převodník obor Výrobce potravin - Sladovník pivovarník (Pdf)
ŠVP jsou k nahlédnutí v kanceláři u ředitele školy.
2022, 2018, 2014, 2010
3x 3x 5x2024, 2020, 2018, 2016, 2012
7x 3x 4x2019, 2015
1x 1x 1xMasarykovo náměstí 2
Nová Paka 50901
tel.:
+420 493 723 784
+420 493 723 464
email:
skola@ssgs.cz