Kód | Název | Začátek | Cena | Kapacita / Registrovaných | |
---|---|---|---|---|---|
29-012-H | Cukrář/ cukrářka pro výrobu restauračních moučníků | 01.10.2024 | 4 900 Kč | 16 / 7 | Přihlásit se |
65-001-H | Kuchař/ kuchařka teplých pokrmů | 01.10.2024 | 15 500 Kč | 10 / 4 | Přihlásit se |
29-002-H | Pracovník/ pracovnice výroby jemného pečiva | 01.10.2024 | 16 000 Kč | 10 / 9 | Přihlásit se |
33-001-H | Truhlář nábytkář | 01.10.2024 | 16 800 Kč | 10 / 1 | Přihlásit se |
Kurz profesní kvalifikace
Kuchař/ kuchařka teplých pokrmů 65-001-H
Rekvalifikační program je určen pro každého zájemce o povolání kuchař, který má alespoň základní vzdělání a dovršil 18 let. Cílem je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky profesní kvalifikace konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace Kuchař/ kuchařka teplých pokrmů (dle zákona č. 179/2006 Sb.) a na řádný výkon této profese. Tato profesní kvalifikace je spolu s PK Kuchař/ kuchařka studené kuchyně a PK Kuchař/ kuchařka minutek součástí úplné profesní kvalifikace oboru kuchař. Absolvent se uplatní ve všech druzích a typech podnikatelských subjektů v oblasti stravovacích služeb, kde se připravují pokrmy teplé kuchyně, např. jako kuchař pro přípravu teplých pokrmů, nebo kuchař pro rychlé občerstvení.
Výstupy kurzu:
Informace:
Začátek kurzu: říjen 2024 (pátek, sobota). V případě naplnění kurzu bude termín začátku upřesněn.
Délka kurzu: 102 hodin – 15 hodin teorie, 80 hodin praxe, 7 hodin zkouška z PK.
Cena kurzu včetně zkoušky z PK: 15 500,- Kč
Úhrada kurzovného a zkoušky:
Teoretická výuka
Praktická výuka
Výsledky vzdělávání účastníka kurzu – absolvent kurzu bude schopen:
Vyplněním a odesláním registračního formuláře souhlasím s podmínkami kurzu uvedené výše.